HOME AANBOD ALGEMENE INFO CONTACT KALENDER
HOME ESOTERIE Het proces van sterven en de dood.

DONDERDAG 16 MAART 2017             CULTUURCENTRUM STROMBEEK


JANA WILLEMS

www.degraal-newhorizon.be

Als we zowel ons leven als de dood op een veel dieper niveau willen begrijpen dan is het onvermijdelijk om de verschillende oorzaken en invloeden die ons bewustzijn, geest, ziel en lichaam vormen nader te beschouwen.

Vanuit dit esoterisch standpunt kan men de verschillende ontwikkelingsfases en transformaties zowel tijdens het leven als bij de dood beter begrijpen waardoor misvattingen omtrent het zelf worden vermeden.


De invloeden van de planeten op het geesteslichaam zijn inherent verbonden met de ontwikkeling van ons zielenleven.

Tussen dood en wedergeboorte gaat de mens zijn geesteslichaam onder deze invloeden transformeren via verschillende stadia, wat op zijn beurt doorweegt op het zielebewustzijn.Tijdens de lezing is er een pauze voorzien met warme en koude drankjes en een kleine versnapering. Na de lezing is er tijd om vragen te stellen aan Jana Willems.Jana Willems bespreekt diepgaand vanuit eigen ervaring onder andere via uittredingen, de verschillende fasen die we doorlopen, tussen dood en wedergeboorte.


Jana Willems heeft van kinds af de verbondenheid met de wereld en het universum in zich voelen tot uitdrukking komen en de invloeden van vorige levens, uittredingen en kosmisch ontwaken doorgemaakt, waardoor het bewustzijn het natuurlijke vermogen volledig terug mag benutten.  Dit ontwaken van het levenslicht is iets dat in alle mensen nog kan worden geactiveerd en de weg er naar toe is uiterst eenvoudig.Jana Willems gaf tot tot dusver reeds talrijke workshops rondom de provincie Antwerpen, maar bestrijkt nu voor de eerste maal Vlaams-Brabant.


 LOCATIE


 AANVANG


Cultuurcentrum Strombeek-Bever

Karel Hemmerechts Zaal - groot gedeelte

(klik voor alle informatie)19u45 TOEGANG - 20u00 BEGIN - 22u00 EINDE (+/-)


Tussendoor is er een kwartier pauze met mogelijkheid voor een drankjes en versnapering.

Deze workshop staat op zich, je hoeft dus geen voorgaande workshop te hebben gevolgd.
 PRIJS


 INSCHRIJVEN


€ 15 - SJATAO SUPPORTER (INFO)

€ 20 - STANDAARD PRIJS (+ welkomsgeschenkje)


inclusief: warme & koude drankjes + versnaperingen


BETAALMOGELIJKHEDEN
KLIK HIERMaximum aantal deelnemers: 20

Wij behouden het recht deze activiteit te annuleren of te verplaatsen bij te weinig inschrijvingen.

VORIGE WORKSHOP

Dit evenement wordt gegeven in samenwerking met Tai Chi Vereniging Grimbergen.

Jana Willems, spiritueel therapeute, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spiri-tuele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere licht-bewustzijn. Jana geeft meditatielessen en per-soonlijke begeleidingen.

Wegens gezondheidsredenen wordt de lezing Esoterie van Eddy Present vervangen door de lezing Esoterie van Jana Willems zelf.