HOME AANBOD ALGEMENE INFO CONTACT KALENDER
HOME MISSIE & VISIE

Inzicht en verbinding vinden in de essentie van jouw leven…


Nog voor het Sjatao secretariaat opende in 2012, was Frank Dejoncheere (oprichter) al enige een tijd actief onder deze naam. Als zaakvoerder en inspirator van het Sjatao gebeuren gaf hij toen reeds workshops, lessen en voordrachten.


Het vroegere pakket van Tai Chi, life coaching, sportbegeleiding en voordrachten wordt sindsdien aangevuld met andere zingevende initiatie workshops en lezingen. Dit door Frank zelf en andere docenten.


Frank is sinds 2015 een gecertificeerd equicoach geworden.


Frank bekwaamt zich voortdurend in het Sjamanisme, coaching en trainingen allerhande en geeft vandaag dag les in Tai Chi met invloeden uit het Taoïsme.


De naam Sjatao is afkomstig uit de samentrekking van de woorden Sjamanisme en Taoïsme. Sjamanisme staat voor alles wat met “natuur” te maken heeft en “Tao” staat voor “het pad”. Vandaar de 3 krachtlijnen en missies: “natuurlijke weg naar essentie”-persoonlijk groei en verbinding” en “kracht van inzicht


De open "O" symboliseert het Sanskriet woord Sunyata, afkomstig uit het Boeddhisme en aangebracht door Bruno Stevens. Deze staat voor “leeg van zelf" waardoor er nieuwe mogelijkheden kunnen  verrijzen.


Frank noemt zichzelf een “ITC-er”, een Inspirator, Trainer, Coach.
De EVI’s van het leven…  op weg naar Meesterschap in Geluk & Balans

Geregeld geeft men bij Sjatao workshops. Een belangrijke hiervan zijn de EVI’s van het leven.

E.V.I. staat voor Essentie - Verbinding - Inzicht.


Het zijn “no-nonsens” en “to-the-point” begrijpbare (inter)-actieve avond-workshops/seminaries, met muziek, woord en beeld, begeleid door Frank, die als inspirerende trainer coach de deelnemers leuke praktijkgerichte oefeningen laat uitvoeren. Er wordt zo “forwards to the basics” geïnspireerd, getraind en gecoacht”

Tijdens deze workshop maakt hij onder andere gebruik van beproefde, motiverende en beklijvende technieken. En dit uit o.a NAC Life coaching, NLP, Mindfulness, etc...

Op deze manier ga je samen op zoek naar die 7 specifieke krachten die elk van ons van natuur bezit, nl. Kracht van energie, stilte, tijd, ja, wijsheid, mind en zijn.

TESTIMONIALS
NIEUWSBRIEF

Wilt u hier ook staan met uw reclame?

Contacteer ons op bruno@sjatao.be of bel 0475 32 11 68