HOME AANBOD ALGEMENE INFO CONTACT KALENDER
HOME MEDITATIEF KLANKHEALING CONCERT

ZATERDAG 1 JULI 2017               CHARLEROYHOEVE


The Sound Healing Travelers

John Kremer & Bego Begovic

VORIGE WORKSHOP

Beide zijn zij al vele jaren aktief in de muziekwereld. Ooit speelden zij vroeger, begin negentiger jaren, samen in een band. In diezelfde periode was John reeds bezig zijn interesse te ontwikkelen voor meditatie en alternatieve healingmethoden. Hij heeft vanaf toen diverse cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied (o.a. chakrahealing, reiki, acupressuur, stoelmassage, lifecoaching, esoterie). Vanaf de helft van de negentiger jaren is John begonnen met het geven van klankschalenconcerten en met de tijd zijn er meerdere instrumenten aan zijn live-performance toegevoegd. In de 90er jaren maakte John ook zijn eerste C.D. met klankschalen, genaamd "Sound-Meditation", die in Bego's Studio werd opgenomen. Thans speelt hij klankschalen, ocarina's, snaren-instrumenten en doet daarbij intuïtieve zang. Hij heeft in de loop van de jaren op veel plaatsen in ons land zijn muziek/klankspel ten gehore gebracht.


Bego was in die periode nog zeer aktief in de muziekscene en heeft nog in diverse professionele bands gespeeld nadat Bego en John ieder hun eigen weg gingen, maar was ook altijd al geïnteresseerd in meditatie en esoterie. Verder heeft hij tevens een eigen geluidsstudio in Swalmen (gem. Roermond). Hij heeft verder ook al in de jaren 1993 en 2010 een meditatie-CD gemaakt en meditatie-concerten gegeven. Sinds enkele jaren heeft Bego ook zijn vorm van muziek maken verlegd naar het puur akoustische vlak en hij heeft op dit moment klankschalen, sjamanentrommel, dilruba en nog diverse andere instrumenten tot zijn beschikking.


Naast de klankschalen wordt er gebruik gemaakt van snaren- en blaas-instrumenten. Hij heeft in de loop van de jaren op vele plaatsen in Nederland zijn muziek ten gehore gebracht.


Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijkse leven te vergeten en je chakra's en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Er wordt op een intuïtief improviserende manier gemusiceerd.

Dit evenement wordt gegeven in samenwerking met Taiji Vereniging Grimbergen.

 LOCATIE


 AANVANG


Charleroyhoeve Grimbergen

(klik voor alle informatie)19u45 TOEGANG - 20u00 BEGIN - 22u00 EINDE (+/-)


Tussendoor is er een kwartier pauze met mogelijkheid voor een drankjes en versnapering.

 PRIJS


 INSCHRIJVEN


€ 15 - SJATAO SUPPORTER (INFO)

€ 20 - STANDAARD PRIJS (+ welkomsgeschenkje)


inclusief: warme & koude drankjes + versnaperingen


BETAALMOGELIJKHEDEN
KLIK HIERMaximum aantal deelnemers: 20

Wij behouden het recht deze activiteit te annuleren of te verplaatsen bij te weinig inschrijvingen.

openlucht
ZATERDAG 1 JULI 2017

CHARLEROYHOEVE - 20u tot 22uKLIK HIER VOOR MEER INFO

MEDITATIEF KLANKHEALING CONCERT Afsluiting van het seizoen 2016/2017 MUZIEK CONCERT NIEUWE DATUM & LOCATIE